VÅRA samarbetspartnerS

 

SAR samarbetar med olika andra organisationer. Här hittar du information om dessa och på vilket sätt de samarbetar med SAR.

AIEC
"One world, one sport, many friends"

År 1928 bildades den internationella föreningen för studentryttare, AIEC (Association Internationale des Étudiants Cavaliers),  i Frankrike. Föreningens huvudsakliga uppgift är att samordna studenttävlingar i ridning runtom i världen. Du som är medlem i en akademisk ridklubb kan delta i dessa tävlingar.

 

De vanligaste tävlingarna är: 

S.R.N.C. Student Riding Nations Cup

C.H.I.U. Concours Hippique International Universitaire

 

2013 och 2014 anordnades en SRNC i Lund, med stor succée! SRNC Lund vann priset "SRNC of the year 2013"!

SAIF - Sveriges Akademiska Idrottsförbund

Alla våra medlemsföreningar är medlem i SAIF.

 

SAIF bildades 1913 och är ett ledande idrottsförbund, både nationellt och internationellt, med sina 70 medlemsföreningar och 70 000 medlemmar. SAIF är i sin tur medlem i Riksidrottsförbundet, Europeiska studentidrottsförbundet (EUSA) och Internationella studentidrottsförbundet (FISU).

 

SAIF syns mest då det är dags för Student-SM, som äger rum varje år. SAIF är en stor stöttning inför arrangemanget och finns även på plats under tävlingen. Genom SAIF har man som medlem i en studentryttarförening möjlighet att delta på Student-SM i andra sporter, delta i SAIFs övriga aktiviteter och gå förenings- och ledarskapskurser. SAIF ger en möjlighet att knyta kontakt med övriga studentidrottsföreningar inom olika sporter.

SAIF i samarbete med svenska akademiska ryttarförbundet
studentryttare mail
  • facebook
  • Instagram Clean

SAR på sociala medier

Följ oss på Facebook & Instagram!

© 2016 by Svenska Akademiska Ryttarförbundet

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now